Pokahnights

Door Tarkin op maandag 5 maart 2012 10:18 - Reacties (3)
Categorie: -, Views: 2.830

Vorige week ben ik (per toeval) op PokahNights gestoten. Het is een organisatie die freerolls organiseert. Een van de voordelen (naast dat het gratis ervaring is), is dat het niet al te ver van m'n deur is (~10 km). Omdat het blijkbaar niet al te duidelijk is. Het gaat om texas hold'em poker. .

Het leek me wel leuk om daar wat live ervaring op te doen. Ik heb (na mijn vorige ervaring in Oostende) gemerkt dat ik vooral de ervaring nog mis. Ik speel al een redelijke tijd online (op dit moment niet meer voor echt geld, omwille van de onzekerheid van belastingen hier in BE). Dus ik heb me voor volgende week zaterdag maar eens ingeschreven. We zien wel waar het schip strand.

Ik vroeg me af hoe zulke organisaties aan de inkomsten komen. Want naast de drankjes, kunnen ze niet zo heel veel geld binnenhalen. Maar toen ik een account aanmaakte op de site (verplicht), moest ik ook direct eentje aanmaken op BWIN. Dus dat is een dikke kans dat ze daar een groot deel van de centjes krijgen (mensen worden ook aangemoedigd om op BWIN te spelen).
http://cms5.proximedia.com/files/47340/MediaArchive/logo-PokahNights.jpg
Nu ben ik niet echt zinnens om daar mijn kansen op te wagen. Het is nog onzeker wat de toekomst van die site in BelgiŽ is, dus daar blijven we nog even vanaf (ik schat dat het toch nog gemakkelijk een klein jaar duurt eer alles hier in orde zal komen qua wetgeving).

Wat betreft zaterdag, Ik kan zeker al een paar lessen meenemen die ik de vorige keer geleerd heb, en ik ben zeker van plan om er nog meer te leren op het volgende tornooi. Het is een deepstack, dus het zal in het begin niet zo snel gaan als de vorige keer (wat een turbo was, kortere levels, de blinds stegen sneller. Dat was iets waar ik me aan mispakt had).

Het plan is dus om deze keer in het begin vooral tighter te spelen, en naarmate het spel vordert, zie ik wel hoe het aan de tafel gaat. Als het een loose spel is, dan kan ik m'n range ook wel openen. Is het vooral tight, dan weet ik ook wel wat te doen.

Zaterdag 17mrt zal ik een update posten (of indien het heel goed gegaan is, dan zal het ergens zondag zijn).

Tips en tricks zijn zeker welkom!

Volgende: 45+5 SnG freeze out (Kursaal) 02-'12 45+5 SnG freeze out (Kursaal)

Reacties


Door Tweakers user KnoxNL, maandag 5 maart 2012 10:59

Ik bedoel het niet verkeerd, maar afgezien dat ik eruit kan opmaken dat het iets met gamen te maken heeft snap ik er de ballen van.

Door Tweakers user Tarkin, maandag 5 maart 2012 11:03

Net zoals m'n vorige post, gaat het over poker. Texas hold'em.

Door Tweakers user KnoxNL, maandag 5 maart 2012 14:07

ah, pokah = poker. Tja dat is ook een zwak momentje van mij geweest, dat had ik wel moeten zien. :)

Reageren is niet meer mogelijk